BAŞARI ÜSTÜNE BAŞARI

Karate kursu öğrencilerimiz ve Kurs Öğretmenimiz Ramazan TÜRKCAN bu alanda en iyisi olduklarını bir kez daha kanıtladı.

15 ilin katıldığı Batman’da gerçekleştirilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı İllerarası Karate Turnuvası’na Midyat Halk Eğitimi Merkezi adına katılım gösteren ekibizimiz turnuvada;

6 birincilik

5 ikincilik

3 üçünlük ile turnuvanın şampiyonu oldular.

Kendilerini yürekten kutlarız

Nis

Millet egemenliğinin ilan edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 104. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun

Mrt

Kaymakamlığımız, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Aile Destek Merkezleri ve Midyat Kadın Kooperatifinin iş birliğinde kurumumuzda 8 Mart Kadınlar Günü kutlandı.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen 'Asrın Felaketi'nin 1. yılında kurumumuz bünyesinde  Sayın Kaymakamımız Ömer Faruk ÖZDEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Abdurrahim DEMİR, İlçe Müftülüğünün katılı ile anma programı gerçekleştirildi.

1 dakikalık saygı duruşunun ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualar okundu.

Ock

Halk Eğitimi Merkezleri Bilişim Ağı ile evinizden kurslara katılım gösterip sertfika alabilirsiniz.

Ock

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında kurslarımızda üretilen örnek ürünlerimizi sergimizi gezerek görebilirsiniz.

Ağu

Mezun öğrencilerin ücretsiz yararlandığı Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımızda büyük başarı elde ettik.

3 Tıp Fakültesi, 1 Diş Hekimliği, 5 Eczacılık, 1 Hukuk, 11 Mühendislik Fakültesi, 10 Hemşirelik, 13 Eğitim Fakültesi, 32 Diğer Bölümler olmak üzere toplamda 76 öğrencimiz üniversiteye yerleşti.

Bunların yanında 10 öğrencimiz Eczacılık puanı almasına rağmen tercih vermemiştir.

Tüm paydaşlarımızı ve öğrencilerimizi bu başarı için tebrik ederiz.

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KAYIT TARİHLERİ

Şbt

Şube Müdürümüz Mehmet Öztürkmen başkanlığında kurslarımızı ziyaret edip, usta öğretici ve kursiyerlerimizle hesbihal ettik.