Tem

2024-2025 ÜCRETLİ USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURULARI İLANI

Tem

20-21 Temmuz 2024 tarihlerinde yapılacak olan Açık Öğretim Liseleri 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 3. Dönem yazılı sınavlarının sınav giriş belgeleri  Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim Sisteminde yayımlanmıştır.

-Öğrenciler; Öğrenci Numarası veya T.C. Kimlik Numarası ile şifrelerini kullanarak

https://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx  internet adresinden sınav giriş belgelerini alabilirler.

-Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim Sisteminde fotoğrafı olmadığı için sınav giriş belgesini alamayan öğrenciler ise; kendilerine en yakın irtibat büroları aracılığı ile  (Halk Eğitimi Merkezleri, Yurt Dışı İrtibat Büroları, KKTC ) Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim Sistemine fotoğraflarını 19.07.2024 tarihi mesai bitimine kadar yüklettirdikten sonra sınav giriş belgelerini alabileceklerdir.

TAKI TASARIMI VE GÜMÜŞ İŞLEMECİLİĞİ  ALANINDA  EĞİTİCİYE İHTİYAÇ DUYULMAKTADIR.

Haz

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KURUMUMUZDA AÇILACAK KURSLARDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE AŞAĞIDA YAZILI ALANLARDA EĞİTİCİYE İHTİYAÇ DUYULMAKTADIR.