MARDİN / MİDYAT - Midyat Halk Eğitimi Merkezi

Mrt

Kaymakamlığımız, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Aile Destek Merkezleri ve Midyat Kadın Kooperatifinin iş birliğinde kurumumuzda 8 Mart Kadınlar Günü kutlandı.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen 'Asrın Felaketi'nin 1. yılında kurumumuz bünyesinde  Sayın Kaymakamımız Ömer Faruk ÖZDEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Abdurrahim DEMİR, İlçe Müftülüğünün katılı ile anma programı gerçekleştirildi.

1 dakikalık saygı duruşunun ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualar okundu.

Ock

Halk Eğitimi Merkezleri Bilişim Ağı ile evinizden kurslara katılım gösterip sertfika alabilirsiniz.

Ock

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında kurslarımızda üretilen örnek ürünlerimizi sergimizi gezerek görebilirsiniz.

Ock

Kasım ve Aralık e-Bülten sayımız.

Ock

Kaymakamımız Sayın Ömer Faruk ÖZDEMİR, Aile Destek Eğitimi Merkezleri koordinatörleri ile değerlendirme toplantısı yapıp kurslarımızı ziyaret etti.

Katkılarından dolayı Sayın Kaymakamımıza şükranlarımızı arz ederiz.

Genel Değerlendirme ve Bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kurumumuz bünyesinde görev yapan Usta Öğreticilerimizle 2022-2023 eğitim öğretim yılının değerlendirmesi ve 2023-2024 eğitim öğretim yılında yapılacak çalışmalar ile ilgili değerlendirme yapıldı.

Kurum Müdürümüz Orhan ŞAŞMAZ yapılan ve yapılacak çalışmalar ile ilgili eğitcilerimizi bilgilendirdi.

Katılım gösteren bütün Usta Öğreticilerimize teşekkür ediyoruz.

Ağu

Mezun öğrencilerin ücretsiz yararlandığı Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımızda büyük başarı elde ettik.

3 Tıp Fakültesi, 1 Diş Hekimliği, 5 Eczacılık, 1 Hukuk, 11 Mühendislik Fakültesi, 10 Hemşirelik, 13 Eğitim Fakültesi, 32 Diğer Bölümler olmak üzere toplamda 76 öğrencimiz üniversiteye yerleşti.

Bunların yanında 10 öğrencimiz Eczacılık puanı almasına rağmen tercih vermemiştir.

Tüm paydaşlarımızı ve öğrencilerimizi bu başarı için tebrik ederiz.

Tem

Halk Eğitimi bünyesinde lise mezunlarına yönelik düzenlediğimiz Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımızda yine gurur verici bir başarı elde ettik.

Bu süreçte emek veren kurum idarecilerimize, kurslarımızda görevli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Tem

Kaymakamımız Sayın Ahmet SOLMAZ başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya katılım gösteren ilçe protokolüne teşekkür ederiz.

Hayat Boyu Öğrenme Toplantısında 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında açılan kurslar değerlendirilirken önümüzdeki yılın planlaması ve açılması planlanan kurslara yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KAYIT TARİHLERİ

Şbt

Şube Müdürümüz Mehmet Öztürkmen başkanlığında kurslarımızı ziyaret edip, usta öğretici ve kursiyerlerimizle hesbihal ettik.