Tem

Midyat Kaymakamlığı, Midyat Belediyesi, Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programına "Resim Sergisi" ve "Arbane Gösterisi" ile katılım gösterdik.

Tem

2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılının değerlendirilmesi ve 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılının planlaması konulu İlçe Hayat Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu toplantısı Sayın Kaymakamımız Ömer Faruk ÖZDEMİR başkanlığında ilçe kurum amirlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Kurumumuza olan katkılardan dolayı Sayın Kaymakamımız Ömer Faruk ÖZDEMİR Bey’e, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Abdurrahim DEMİR’e teşekkür ederiz.

May

Midyat Kaymakamlığı Aile Destek Merkezleri iş birliğinde açılan kadın ve erkek kuaförü kurslarımızda @atilganrehabilitasyon merkezinden çok özel misafirler ağırladık.

Emeği geçen herkese usta öğretici ve kursiyerlerimize teşekkür ederiz.

May

Öğretmenlerimiz Selahattin TANIŞ ve Yunus DURSUN eğitmenliğinde Beden Eğitimi ve Meslek Yüksek Okulu (BESYO) hazırlık kursumuz Midyat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğinde başladı.

Mardin Valimiz Sayın Tuncay AKKOYUN

Mardinfest 1. Bilim ve Sanat Festivalinde standlarımızı ziyaret etti.

BAŞARI ÜSTÜNE BAŞARI

Karate kursu öğrencilerimiz ve Kurs Öğretmenimiz Ramazan TÜRKCAN bu alanda en iyisi olduklarını bir kez daha kanıtladı.

15 ilin katıldığı Batman’da gerçekleştirilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı İllerarası Karate Turnuvası’na Midyat Halk Eğitimi Merkezi adına katılım gösteren ekibizimiz turnuvada;

6 birincilik

5 ikincilik

3 üçünlük ile turnuvanın şampiyonu oldular.

Kendilerini yürekten kutlarız

Mrt

Kaymakamlığımız, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Aile Destek Merkezleri ve Midyat Kadın Kooperatifinin iş birliğinde kurumumuzda 8 Mart Kadınlar Günü kutlandı.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen 'Asrın Felaketi'nin 1. yılında kurumumuz bünyesinde  Sayın Kaymakamımız Ömer Faruk ÖZDEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Abdurrahim DEMİR, İlçe Müftülüğünün katılı ile anma programı gerçekleştirildi.

1 dakikalık saygı duruşunun ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualar okundu.

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KAYIT TARİHLERİ

Şbt

Şube Müdürümüz Mehmet Öztürkmen başkanlığında kurslarımızı ziyaret edip, usta öğretici ve kursiyerlerimizle hesbihal ettik.